Rijschool reclame maken

Rijschool reclame met adwords en Facebook

Je kunt rijschool reclame maken met Adwords campagnes en adverteren op Facebook. Wij zorgen voor extra bereik, hogere conversies en succes van jouw campagnes, door de inzet van Sociale media advertenties. Een website die klaar is voor de toekomst en geschikt is om mee te adverteren begint hier!

Rijschool reclame maken

Is je rijschool website verouderd?

Je wilt adverteren met je rijschool. Maar is je website wel snel genoeg om rijschool reclame te maken? Onze werkwijze begint met een uitvoerig gesprek en we bekijken of je website wel voldoet aan alle eisen. Hoe beter de gebruiksvriendelijkheid en snelheid van je website is, hoe meer je uit elke bezoeker en pagina haalt.

Het is niet makkelijk om professionele teksten te schrijven voor je nieuwe website. Daarom kunnen we je hierbij helpen. Je rijschool website en campagnes worden gevuld met passende teksten en foto’s.

Mooie lespakketten & ervaringen

Elke bezoeker die op je website terecht komt wilt natuurlijk eerst alle tarieven en ervaringen van anderen weten voordat zij zich inschrijven voor een rijlespakket of proefles.

Als de website niet gebruiksvriendelijk is voor de bezoekers zijn ze snel weer weg en zorgt dit voor een hoge bounce rate, wat weer nadelen heeft voor je rank in Google. Daarom zorgen we ervoor dat jouw rijschool website, sociale media en campagnes goed worden gepresenteerd.

Sociale media koppeling

Jouw rijschool website kan gekoppeld worden aan de Facebook pagina van jouw rijschool. Als je nog geen Facebook pagina hebt kunnen we die ook voor je aanmaken en er professioneel uit laten zien. Je kunt dan bijvoorbeeld geslaagde leerlingen foto’s plaatsen die automatisch zichtbaar worden op de rijschool website, beoordelingen ontvangen en je naamsbekendheid vergroten.

Zelf je rijschool site aanpassen

Na het laten bouwen van je website kun je direct inloggen in het CMS beheersysteem WordPress en je eigen website aanpassen en aanvullen. Je kunt eenvoudig teksten, afbeeldingen en pagina’s aanpassen. Begin vandaag nog met rijschool reclame door middel van Sociale media advertenties, Adwords campagnes en adverteren op Facebook. Wil je meer informatie? Neem contact op.

Webdesign
Online marketing
SEO linkbuilding
Sociale media

Een rijschool website laten maken begint hier!

Een rijschool website laten maken die klaar is voor de toekomst en geschikt om is mee te adverteren begint hier!